VP Park
 
puce INLEIDING
  Project
Waarom?
line
puce DE SITE
line
puce HOE WERKT HET
line
puce DE VEILIGHEID
 
VP Park

Document sans nom
VP Park
 
DE MEERWAARDE VOOR:

plus TRANSPORTBEDRIJVEN
DE CHAUFFEURS
 
VP Park

VP Park
 
parking
BOEK EEN PLAATS
 
VP Park

VP Park
 
lien
puce VERBINDINGEN:
Weer
Mobilinfo
Qteam
Setpos
Truck Inform
Ideal Cooking
 
VP Park

 

 


INLEIDING

vpWaarom een beveiligde parking in Luik ?


VP ParkWe stellen dagelijks vast dat de ladingen die transporteurs over onze wegen vervoeren het doelwit zijn van steeds beter georganiseerde en doortastende dieven. Tegelijkertijd worden vrachtwagenchauffeurs verplicht om almaar strengere rij- en rusttijden te respecteren. De rusttijden zijn voor georganiseerde bendes het uitgelezen moment om toe te slaan.

Een stopplaats kiezen op een beveiligde site is de enige oplossing om problemen te vermijden.
Onze beveiligde parking voor vrachtwagens bevindt zich nabij Luik, centraal bij het grootste Waalse verkeersknooppunt. De parking ligt langs de E42 vanuit Bergen of Parijs, op 1 km van de E40 (de as Brussel - Duitsland), op 2 km van de E25 vanuit Luxembourg, op 10 km van de A13 vanuit Antwerpen en op 12 km van de autosnelweg vanuit Maastricht … Kortom, een verplichte stop tussen Duitsland, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Daarnaast is Luik een regio waar de logistieke activiteiten zich enorm ontwikkelen, vooral dankzij de luchthaven van Bierset die zich in de onmiddellijke omgeving bevindt. Bierset is uitgegroeid tot de 8e Europese luchthaven op basis van vervoerde tonnage, niet alleen dankzij het nabijgelegen TGV-station en de binnenhaven (de 2e belangrijkste in Europa) maar ook dankzij gespecialiseerde arbeidskrachten.

Al deze redenen maken dat in Luik een beveiligde parking voor vrachtwagens niet mocht ontbreken.


VP Park