VP Park
 
puce INLEIDING
line
puce DE SITE
line
puce HOE WERKT HET
line
puce DE VEILIGHEID
 
VP Park

Document sans nom
VP Park
 
DE MEERWAARDE VOOR:

plus TRANSPORTBEDRIJVEN
DE CHAUFFEURS
 
VP Park

VP Park
 
parking
BOEK EEN PLAATS
 
VP Park

VP Park
 
lien
puce VERBINDINGEN:
Weer
Mobilinfo
Qteam
Setpos
Truck Inform
Ideal Cooking
 
VP Park

 

 


DE VEILIGHEID

VP Park SécuritéEr werden bijzondere inspanningen geleverd op het vlak van veiligheid: 1 km elektrische afsluiting van 2,5 meter hoog van het type “Power Fence” om elke indringing te verhinderen, 20 camera's langs de afsluiting, een centraal gebouw waar alle informatie wordt samengebracht, een compleet verlichtingssysteem dat voldoende verlichting biedt maar dat slapende chauffeurs in hun cabine nooit stoort.

De toegang tot de bewaakte parking omvat ook een sas voor binnenkomende en vertrekkende vrachtwagens. Elk voertuig wordt gefotografeerd en geregistreerd. Elke vrachtwagen moet de parking opnieuw via het sas verlaten. De computer vergelijkt de foto’s van bij het binnen- en buitenrijden, in geval van twijfel gaan de poorten niet open. Chauffeurs die de parking te voet willen verlaten doen dit via een speciaal voetgangerssas en moeten zich hier bekendmaken met hun ticket.

Deze systemen garanderen een maximale veiligheid voor de chauffeurs, de vrachtwagens en hun lading.

De camera’s registreren alle verplaatsingen, 24 uur op 24. Bij de enige ingang/uitgang van het park is er een bewakingspost. Bewakers controleren er het binnen- en buitenrijden van alle voertuigen. Hun aanwezigheid verhoogt overdag het veiligheidsniveau. Er wordt eveneens nachtbewaking georganiseerd.


VP Park