VP Park
 
puce INLEIDING
line
puce DE SITE
line
puce HOE WERKT HET
line
puce DE VEILIGHEID
 
VP Park

Document sans nom
VP Park
 
DE MEERWAARDE VOOR:

plus TRANSPORTBEDRIJVEN
DE CHAUFFEURS
 
VP Park

VP Park
 
parking
BOEK EEN PLAATS
 
VP Park

VP Park
 
lien
puce VERBINDINGEN:
Weer
Mobilinfo
Qteam
Setpos
Truck Inform
Ideal Cooking
 
VP Park

 

 


DE SITE

vpDe parking

Deze telt 200 parkeerplaatsen voor vrachtwagens met aanhangwagen of trekkers met oplegger. Er zijn specifieke plaatsen met elektrische aansluiting voor koelaanhangers. Daarnaast zijn er ook specifieke ADR-plaatsen met recuperatie van eventueel gelekte vloeistoffen.

vpHet tankstation

Het station is uitgerust met speciale pompen voor vrachtwagens. Dit station, dat samen met Total werd ontwikkeld, biedt alle types van brandstof en Ad-Blue. Alle internationale betaalkaarten worden er aanvaard.

vpDe diensten chauffeurs

In het station vinden truckers niet alleen toiletten en douches, maar ook een ontspanningsruimte met wifi.

vpDe shop

Naast het station bevindt zich een shop waar de chauffeur een ruim aanbod aan producten vindt: voeding en sandwiches, drank, sigaretten, kranten en tijdschriften, onderhoudsproducten ...

vpHet restaurant

miamHet restaurant zal door Ideal Cooking worden beheerd.
Ideal Cooking, de traiteur van het kasteel van Harzé, van Standard Luik en van het circuit van Spa Francorchamps zal al zijn knowhow en ervaring ten dienste van onze commerciële ruimte stellen.
Naast een evenwichtige en gediversifieerde kaart met redelijke prijzen zal het team van Ideal Cooking een dagmenu aanbieden met een prijs-kwaliteitverhouding die maar moeilijk te kloppen is.

Ideal Cooking
Dit gevarieerde menu met verse producten biedt chauffeurs alles wat ze nodig hebben alvorens van een welverdiende rust te genieten.
www.idealcooking.be
VP Park